Börja blogga – entusiasm och nyfikenhet, men mest rädsla

Frustration

God kväll,

Jag har gått och blivit med blogg. Det kanske var lika bra att det blev av till slut. Mina polare har väl fått sår i öronen av allt mitt tjat om det där med att ”blogga”.

Valet av adress till bloggen föll på randys.se. Jag hade lite olika funderingar, helst hade jag såklart viljat ha randy.se, men det var ju upptaget. Så då fick det bli randys.se, det passar ju bra. Randy’s blogg – randys.se. Det ligger fint i munnen.

Nu är nästa utmaning att lära sig det här bloggsystemet. En kompis som jobbar med webbdesign satte upp ett tema åt mig och visade mig grunderna. Så nu ska jag väl luska ut hur man utvecklar den. Tills dess får ni nöja er med bara mina ord. Bilden jag valde till mitt första inlägg är inte på mig, men den passar väl till frustrationen jag kände när jag började titta i min administrationspanel.

Ha en supermysig fortsatt onsdagkväll.

P.S. Jag funderar på hur ”anonym” man ska vara på sin blogg? Ska man gå ut med bild och allt på sig själv? Vad tycker ni? Ja det där får jag fundera på lite tror jag.

Randy

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *