Att jobba på café

jobba på café

Idag jobbar jag med bland annat bloggen från ett café i city. Det är något jag verkligen uppskattar. Jag gör det inte speciellt ofta, kanske en gång i kvartalet. Men när jag väl gör det så är det lika trevligt varje gång.

Det är någonting med att sitta med datorn i knäet i en bekväm fåtölj. På förmiddagen en vanlig torsdag är caféerna ofta ganska folktomma. Ibland är jag helt själv. Som idag. Mellan 9 och 11 var jag helt själv. Någon kom in och tog en take-away. Från 11 har det fyllts på lite. Några föräldralediga som tagit med sig barnet på en fikastund.

Om en stund kommer en kollega hit, då ska vi samtala om lite jobbrelaterat. Tills dess sk jag bara jobba med mitt och kanske förbereda något mer blogginlägg.

Ha en fin torsdag alla läsare där ute. Gör någonting bra av den här dagen – för den kommer inte igen.

Randy

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *