Huset har fått lite ny touch

Poster hemma hos randy

Februari tycker jag är en ganska seg månad. Det är liksom som att våren är på ingång, men den orkar liksom inte riktigt komma igång. Det är fortfarande mörkt, även om snön gör att dagarna upplevs lite ljusare. Jag vet inte hur ni känner, men jag upplever ofta att mitt hem blir lite tråkigt efter jul. Allt julpynt har tagits ner och från det glittrande december-hemmet finns inte mycket kvar. Då inser man hur tråkigt hemmet är i sitt standardutförande.

Av den anledningen blir det ofta så att jag förnyar alla rum framåt februari. Det kan vara nya gardiner, lite nya dukar eller kanske nån ny möbel. Det handlar såklart om att förebygga nån slags tristess men också att känna att ens hem är levande och inte så himla statiskt. Så blev fallet även denna februari-månad.

Nya väggdekorationer

Det som blev nytt i hemmet denna gång var framför allt väggdekorationer. Inramade posters helt enkelt. Det behöver inte vara krångligare än så för att vara ruskigt snyggt. Är det något som nätet kryllar av så är det butiker som säljer posters. Jag var nog inne och tittade på 20 stycken minst. Men jag föll lite extra för Text & Art. Framför allt för deras wifi-poster. Så kul idé att anpassa inredningen med lite personliga uppgifter så som inlogget till wifi. Dessutom är jag lite trött på alla dessa frågor kring att få logga in på mitt wifi. Nu kan jag bara peka på väggen: ”Javisst, det står på väggen”.

Jag köpte fler affischer än så, men jag tänkte att jag skulle visa dem när jag faktiskt satt upp dom på väggen. Så ni får se hur det ser ut när de faktiskt är på plats. En ska jag ha i sovrummet och en på kontoret – bland annat.

Hoppas ni har en fin tisdag där ute. En del av er kanske har sportlov? Gå ut och gör nåt bra av den här dagen.

Randy

Bilden är lånad från Textart.se 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *