Har köpt mors dag present

Emma Israelsson smycken

Eftersom mor min inte läser min blogg så kan jag ganska riskfritt skriva lite om presenten jag ska ge henne. Jag hoppas ingen avslöjar det för henne bara!! Jag har ett tag letat efter ett fint smycke att ge bort till mamma. Det är ju som bekant mors dag nu på söndag. Min mamma gillar smycken väldigt mycket, och därför känns det passande att ge bort det. Hon har redan hundratals olika smycken i form av halsband, armband och örhängen – samtliga noggrant sorterade i hennes smyckesskrin.

Hur hittar man då en mors dag present i den här kommersiella djungeln som råder på internet? Ja det är inte helt lätt. Vid en enkel Googling av smycken får man nästan 20 miljoner resultat. Det är häpnadsväckande. Jag antar att jag skulle kunna gå ner på stan till en juvelerare eller smyckesbutik, men då blir valmöjligheterna så mycket färre. Nej, internetshopping är min grej. Att i lugn och ro välja ut produkten och dessutom slippa påstridiga expediter. Dessutom kan man ju jämföra priser mellan butiker på bara några fåtal sekunder.

Vad följ jag för till slut då? Ja efter ett hundratal olika besök hos diverse smyckessdesigners så föll jag för Emma Israelsson. Det var något tilltalande med estetiken på just hennes smycken. Det var inget namn jag kände igen sedan tidigare, men jag blev positivt överraskad. Efter mycket funderande så föll jag för deras Golden Dove Necklace (bilden). Alltså ett halsband med en fin duva i guld. Dels gillade jag den, men jag vet också att mamma gillar just fåglar i sina smycken. Det har hon redan flera. Dessutom är ju duvan en fredssymbol, och det behövs i dessa dagar!

Nu är det bara att hålla tummarna att mamma gillar min mors dag present. Vi ska ska ses på söndag och äta middag på söndag, hela familjen med alla syskon. Det går ju inte förneka att det såklart är en liten intern tävling om presenterna från syskonen!

Har ni köpt någon present ännu? Berätta gärna.

Randy

(Bild lånad från Emma Israelsson Stockholm)


Quote of the day: 

Dom föder upp dig på lögnen om ett liv
där svart är svart och vitt är vitt,
och skammen ska du bära som en mask.
Du växer upp med ryggen full av kniv,
och ingenting runtom är ditt.
– Ulf Lundell

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *